maanantai 21. marraskuuta 2016

Kermaiset hirvipihvit

Aina ei herkullisen ruoan valmistamisen tarvitse olla monimutkaista. Kermaiset hirvipihvit ovat hyvä esimerkki helposta ruoasta, joka kelpaa nirsommallekin syöjälle. Täydellisen mureuden saamiseksi on kuitenkin hyvä varata ruoan valmistamiseen reilusti aikaa.


1. Leikkaa hirven paistiliha 1cm paksuisiksi viipaleiksi poikkisyin.
2. Ruskista pihvit voissa erittäin kuumalla pannulla.
3. Lado ruskistetut pihvit uunivuokaan kerroksittain. Kerrosten väliin ripottele suolaa ja pippuria. Kaada lopuksi pihvien päälle reilusti kuohukermaa.
4. Anna lihojen hautua uunissa n. 175 asteen lämmössä 3-4h. Huolehti, ettei neste pääse liian vähiin.
5. Pihvien kanssa voi tarjota esimerkiksi perunaruusukkeita ja porkkanaraastetta tai tuoresalaattia.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti