Nyt kun verkkokalastuskausi on parhaillaan menossa pistän jakoon hyväksi koetun reseptin. Kuvat ovat muutaman vuoden vanhoja ja kännykällä otettuja ja laatu on sen mukainen.
1. Ruodottomat kuhafileet maustetaan suolalla ja sitruunapippurilla.
2. Päälle kaadetaan voisulaa, kananmunaa ja juustoraastetta.
3. Paistetaan kunnes juustoraaste ruskistuu.
4. Lisätään valkokastike ja juustoraastetta. Paistetaan kunnes juustoraaste ruskistuu.
5. Syödään ja nautitaan.
Kuulostaa hyvältä. Laitetaanpa kokeiluun. Tässä vaihtoehtoinen (laiskan miehen?) versio:
VastaaPoista1) Paista fileet pannulla, mausta suolalla ja pippurilla. (En jaksa tehdä ruodottomaksi, joten poistan tässä vaiheessa kypsästä kalasta kylkiruodot)
2) Lisää pannulle purkki (2dl) kermaa ja maun mukaan Aurajuustoa (puolisen pakettia). Keittele kasaan.
3) Tarkasa suola ja lisää maun mukaan pippuria.
Eipä kuulosta yhtää huonolta tuokaan ohje.
VastaaPoistaItse teen fileet aina ruodottomaksi. Siinä ei montaa minuuttia mene kun "pyyhkäisee" kuhan puhtaaksi. Siitä on sitten mukava paistaa fileet joko pannulla voissa ja ruisjauhossa tai sitten juuston ja munan kanssa