perjantai 10. huhtikuuta 2015

Silakkarullat kermassa

Aina ei hyvän ruoan tarvitse olla monimutkaista ja hidasta valmistaa. Usein yksinkertainen on kaunista ja hyvää.


Tässä yksi nopea ja hyvä arkiruoka, joka taatusti maistuu.

1. Levittele silakkafileet leivinpaperille. Myös ahvenfilee tai muikku, ym. käy erinomaisesti.
2. Ripottele fileiden päälle suolaa ja sitruunapippuria.
3. Rullaa fileet pyrstöstä alkaen ja lado uunivuokaa tiiviisti.
4. Silppua päälle reilusti purjosipulia.
5. Vielä vähän suolaa ja ripaus mustapippuria.
6. Kaada päälle kermaa ja hieman maitoa, jotta kalat ovat puoliksi nestepinnan alla.
7. Paista 175 asteessa n. 30 min.
8. Ripottele päälle juustoraastetta ja paista vielä 5min.
9. Nauti perunamuusin kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti