torstai 18. syyskuuta 2014

Juustoinen madekeitto

1 made
6-8 suurta perunaa (esim. Rosamundaa)
2 porkkanaa
1-2 sipulia
purjoa
voita
kokonaisia maustepippureita
valkopippuria
mustapippuria
laakerinlehtiä
100g Koskenlaskija-sulatejuustoa
1 sitruuna

1. Laita kalanpalat kattilaan kiehumaan ja lisää sekaan maustepippureita, suolaa ja laakerinlehtiä.
Näin valmistuu samalla kalaliemi keittoon.
2. Kuullota sipulit, perunan- ja porkkananpalat voissa.
3. Nostele kypsät kalanpalat kattilasta ja puhdista ruodoista lihat irti.
4. Siivilöi kalaliemi keittoon ja lisää kalanpalat.
5. Anna perunoiden kypsyä.
6. Lisää keittoon purjorenkaita ja juusto.
7. Anna juuston sulaa ja sekoittele se tasaisesti keittoon.
8. Lisää valkopippuria, mustapippuria ja suolaa.
9. Purista sitruunan mehu keittoon.
10. Maista ja tarjoa!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti