keskiviikko 23. joulukuuta 2015

Hyvää joulua ja onnellista vuotta 2016!


Kiitos kuluneesta vuodesta kaikille Tervastulia-blogin lukijoille! Kävijätilastoja on ollut mukava seurata pitkin vuotta. Varsinkin kuluneen syksyn aikana blogia on luettu innokkaasti ympäri maailmaa. Viimeisen kolmen kuukauden aikana blogissa on vierailtu lähes 30:sta maasta yli 10 000 kertaa. Se tuntuu mukavalta. On hienoa tuoda suomalaista luontoa tunnetuksi maailmalla sanoin ja kuvin. Blogin lisäksi youtube-kanavani videoita on katseltu vuoden aikana tuhansia kertoja.


Tuleva vuosi tuo mukanaan monia hienoja retkiä ja projekteja. Heti alkuvuodesta on tarkoitus tehdä pari ahkiota, saada laavu siirrettyä ja rakennettua loppuun. Talven aikana olisi tarkoitus myös tehdä yksi pitempi hiihtovaellus ja lisäksi lyhyempiä retkiä.

Huhtikuussa alkaa Etelä-Suomeen tulla kevät ja kevään ensimmäistä melontareissua Porvoonjoen koskiin on jo valmisteltu. Sen jälkeen vesileikit jatkunevat toukokuussa kotimaisemissa Pohjois-Karjalassa. Vuoden odotetuin reissu on kesäkuun alussa tehtävä viikon melontareissu Ivalojoelle. Suunnitelmia on tehty pitkin vuotta ja nyt vain toivotaan, ettei tule ylitsepääsemättömiä esteitä. Uskon, että kesäaika tulee olemaan jälleen aika melontapainotteista.


Tämän videon myötä tahdon toivottaa kaikille lukijoille rauhaisaa joulun aikaa ja onnea vuodelle 2016!

Retkeilkää ja nauttikaa ulkoilusta!

Asko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti