keskiviikko 12. joulukuuta 2018

Joululahjavinkki: Kolo Design linnunpönttö ja yhteinen luontohetki


Kaupallinen yhteistyö Kolo Designin ja Sastan kanssa

Mitä jos antaisit turhan muovikrääsän sijasta tänä vuonna joululahjaksi luontohetken? Sen voi antaa esimerkiksi ripustamalla talven hämärinä päivinä metsään tai pihapiiriin linnunpönttöjä. Jo pelkästään linnunpönttöjen kokoaminen on mukavaa yhteistä puuhaa perheen kesken mutta vähintään yhtä mukavaa on kevään tullessa seurata kuinka lintujen pesintä käynnistyy.

Kesän mittaan piipitys täyttää pöntöt ja vanhemmat ruokkivat kiireisenä poikasiaan. Vähitellen linnut yksi toisensa jälkeen nousevat siivilleen ja lähtevät opettelemaan elämässä tarvittavia taitoja. Onneksi hyvin huollettu koivuvanerista valmistettu Kolo Design linnunpönttö on pitkäikäinen ja antaa iloa myös tulevina vuosina. Oman Kolo-pöntön voi tilata Kolo Designin verkkokaupasta. Linnunpöntön seinään saa tilattua oman vapaavalintaisen tekstin jos haluat antaa esimerkiksi tutulle pihalinnullesi nimikoidun kotikolon.

Teimme videon linnunpöntön kokoamisesta ja ripustamisesta yhteistyössä Kolo Designin ja Sastan kanssa. Video sisältää tuotesijoittelua.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti