perjantai 5. tammikuuta 2018

Rimakanootti osa 6: Puristimia, palikoita ja teippiä


Joulu tuli ja meni ja niin vaihtui vuosikin. Nyt on taas aikaa ja intoa puurtaa kanoottia eteenpäin. Muutaman riman päivävauhdilla on toiveissa saada pohja umpeen lähiviikkojen aikana sikäli kun ehtii vapaapäivinä tekemään. Helmikuu mennee aikalailla opiskelun merkeissä, joten sen varaan en laske kovin suuria odotuksia. 


Kyllä se etanakin joskus pääsee maaliin kun on riittävästi aikaa. Kahteen suuntaan kiertyvien rimojen taivuttamisessa ja kiinnittämisessä on aika paljon haasteita. Yksin kun kääntää ja vääntää rimoja muotoon, se ottaa aikaa melko paljon.

Tällä kertaa kuvasin videolle miltä näyttää rimojen laitto. Samalla selitin työvaihetta ja sen haasteita. Videosta tuli aika pitkä mutta hyvä jos jaksatte katsoa loppuun saakka.

Seuraavaan osaan pääset tästä.

3 kommenttia:

 1. Tulee kyllä todella nätti! Nuo koristeet tulee kyllä näyttämään kivoilta lakan alta! Itse olen myös vuosia unelmoinut kanootti projektista. Olen yrittänyt löytää piirustuksia, mutta toistaiseksi tuloksetta. Nyt olisi talli valmis ja mahdollisuus projektin aloitukselle. Oletko mahdollisesti halukas myymään piirustukset tai vaikka koko muotin, kun jää sunulle tarpeettomaksi? Kiva blogi muuten sinulla. Hyvät postaukset ja paljon kuvia. Jään seurailemaan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos palautteesta! Unohtui vastata kun en heti voinut.
   Muotista en varmaan raaski luopua mutta piirustuksen voin myydä jos haluat. Paperilla niitä ei ole mutta muoteistahan saa kyllä piirrettyä paperille tai pahville. Toinen vaihtoehto on piirtää suoraan venerille.

   Poista
 2. Hyvän näköinen siitä tuli ps. Mistä tuommoisen kuvat saa

  VastaaPoista